Notícies de Exterior

cup exterior logo apaisat

La lluita continua: per la llibertat dels presos polítics i el retorn de les persones exiliades. Auto-organització!!!

Participació de la CUP a les Jornades ENSEMBLE!

Dissabte vam començar assistint a la presentació d'una ponència sobre «La

 El dia 1 va tenir lloc a París, de mà de LA TRIBUNE DES TRAVAILLEURS vam tenir un meeting amb la presència de l'Eulàlia Reguant, que va ser molt benvinguda i aplaudida. 

Si no vas poder venir, ara pots gaudir d'aquest vídeo amb l'esdeveniment recollit de forma íntegra:

INTÉGRAL Le meeting du 1er Mars à París pour la libération des prisonniers politiques catalans.

Visualitza i difón!

Rever d'una repúblique. ILS SONT FOUS CES CATALANS!  El Sergi Lopez i el Quim Arrufat

El dia 7 tens una cita a París, amb el Quim Arrufat i el Sergi Lòpez. Tenim ganes de discutir la República catalana amb els convidats d'aquest acte organitzat per l'ANC France, el CDR París, el Collectif de Solidarité avec le peuple catalan i la CUP Exterior.

L'Eulàlia Reguant a La Bellevilloise de mans del COI (Comité Ouvrier International).  19-21, rue Boyer, París

Si estàs per París el proper primer de Març, no et pots perdre aquest "meeting" organitzat pel Comité Ouvrier Intarnational i que comptarà, entre d'altres, amb la presència de la Eulàlia Reguant.

8.5.1 Estrènyer les relacions polítiques amb organitzacions de l’Estat espanyol.

Dimecres 15N:

La vostra presència als llocs de votació a l'estranger pot tenir molts efectes: assegurar que els votants rebin suport als consolats si hi ha cap problema, pot fer avinent als consolats espanyols que prenem molt seriosament la transparència de les eleccions, i pot posar de manifest davant del món e

La ciutat de Madrid va acollir ahir dia 15 un debat obert organitzat per la CUP Exterior a Madrid amb l'Ateneo Republicano de Vallekas  on diversos col.lectius madrilenys de l'esquerra anticapitalista van debatre amb la CUP sobre el que significa per ells aquest Referèndum.

La diputada i portaveu del Grup Parlamentari de la CUP, Anna Gabriel, va començar el dissabte dia 4 els actes d'una intensa setmana d'activitat a Mèxic, organitzada per la CUP Exterior a Mèxic, on hi serà fins avui, dia 8 de juny.

Pàgines