Anna Gabriel a Brussel·les

Després d’impartir una conferència i entrevistar-se amb el representant del govern a la UE i amb l’esquerra independentista flamenca, va assistir al sopar constitutiu del grup de suport de la CUP a Brussel·les

La portaveu del Grup Parlamentari de la CUP- Crida Constituent, Anna Gabriel, va impartir el 10 de maig una conferència a l'Espai Catalunya Europa a la Delegació del Govern català a Brussel·les en una sala plena, on va a exposar la posició de la CUP sobre el referèndum i la necessitat de mobilitzar les comunitats catalanes de l'exterior. Va ser organitzada per l'ANC Brussel·les amb el suport de la CUP Exterior. Durant l'estada a Brussel·les l'Anna es va entrevistar amb l'Amadeu Altafaj (Representant del Govern català davant la UE) i amb membres de VLINKS (l'esquerra independentista flamenca). També va ser entrevistada pels mitjans catalans presents a Brussel·les.

 

A posteriori l'Anna va assistir al sopar constitutiu del grup de suport de la CUP a Brussel·les. En properes dates la CUP Exterior prepara actes a Mèxic (al mes de juny) i amb posterioritat en d'altres països que oportunament s'anunciaran.

 

Al juny la CUP Exterior prepara actes a Mèxic