Eleccions al Parlament de Catalunya 2024

Acte final de campanya de la CUP Exterior.
DIJOUS 2 MAIG a les 20h (hora catalana)

DIJOUS 2 MAIG a les 20h (hora catalana)

En el marc de la campanya per les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 12 de maig, la CUP Exterior us convida a l'acte final de campanya telemàtic, que comptarà amb la participació del Diputat i candidat per Barcelona, en Xavier Pellicer, i amb les companyes de CUP Exterior la Dori Castilla (Noruega) representant al Consell de la Catalunya Exterior per Europa i la Marlene Fautsch (Mèxic) Directora de Relacions Internacionals de la Secretaria de Cultura de la Ciutat de Mèxic i col·laboradora amb el projecte humanitari Open Arms.

Al llarg de l'acte exposarem les línies mestres del programa i les dificultats en aquesta darrera legislatura, així com els compromisos i propostes de la CUP-Defensem la Terra per als vinents 4 anys. També comptarem amb la participació de dues companyes de la CUP Exterior que aportaran la importància d'aquestes eleccions per a la diàspora catalana en la nostra lluita independentista i antifeixista.

Finalment, hi haurà un espai obert de debat per intercanviar impressions sobre els reptes de la legislatura vinent: Quin paper ha de jugar la CUP? Com podem contribuir positivament a guanyar drets socials, culturals i democràtics per la diàspora catalana? Què podem fer per combatre l'extrema dreta i marcar l'agenda política? Com hem de construir els propers passos per culminar el procés d'autodeterminació de Catalunya?...

 

No perdem l'ocasió de retrobar-nos, vine a dir la teva! 

Dijous 2 de maig a les 20 h (hora catalana)

Per l'enllaç al Zoom, envia'ns un correu a [email protected]

 

Us hi esperem

Via ZOOM

 

amb Xavier Pellicer,
Dori Castilla i
Marlene Fautsch