Acte final de campanya de la CUP Exterior

amb Esther Sancho i Montserrat Vinyets
Taula rodona online

Acte final de campanya de la CUP Exterior. 13 juliol 20 h

En el marc de la campanya per les eleccions del pròxim 23 de juliol, la CUP Exterior us convida a l'acte final de campanya telemàtic, que comptarà amb la participació de la candidata al Congreso per Lleida, Esther Sancho, i la diputada al Parlament de Catalunya, Montserrat Vinyets.

 

En format de taula rodona, ens exposaran les línies mestres del programa i les dificultats i avantatges de la tasca de la CUP al Congrés. També comptarem amb la participació de dues companyes de la CUP Exterior que parlaran de la importància de la nostra participació en el Congrés per a la diàspora catalana independentista i antifeixista.

Finalment, hi haurà un espai obert de debat per intercanviar impressions sobre els reptes de la legislatura vinent.  Quin paper ha de jugar la CUP al Congrés? Com podem contribuir positivament a la participació, sense deslegitimar el sentit polític de l'abstenció? Què podem fer per combatre l'extrema dreta i marcar l'agenda política? Com hem de construir els propers passos per culminar el procés d'autodeterminació de Catalunya? 

No perdem l'ocasió de retrobar-nos, vine a dir-hi la teva.

Dijous 13 de juliol a les 20h (catalana).

Per participar envia un mail a: [email protected]

Us hi esperem!
 

 

 

Dijous 23 de juliol 20 h (catalana)
Online
Per participar envia un mail a: 
[email protected]