Assemblea Territorial Internacional a Berlín

El passat cap de setmana 12 i 13 de gener la militància de la CUP Exterior es va reunir a Berlín per celebrar la 2a Assemblea Internacional Territorial. L'anterior fou a Londres al juliol. Enguany, ha comptat amb la participació d'Eulàlia Reguant, qui a més va celebrar un acte amb Raul Zelik de Die Linke al vespre, amb aforament complert. 

Un complet cap de setmana de la CUP Exterior a Berlin amb companyes vingudes des de diversos països per a participar el dissabte 12 a la nostra assemblea interna, a la taula rodona amb les companyes de Die Linke i l'Eulàlia Reguant. El diumenge 13 el CDR Berlín i la CUP Exterior hem convocat a la manifestació en homenatge a Rosa Luxemburg i Karl Liebknecht. Al bloc internacionalista, on hi participava la comunitat catalana, hi ha hagut també presència de l'esquerra abertzale, del BNG i The Left Berlin - International working group Die Linke, entre d'altres.

A la manifestació #LLDemo #LLGedenken2019 vam participar amb l'esquerra abertzale: BNCGalamancha, Izquierda Unida Berlín, CDR Berlín, Podemos Berlín i Left Internacionals Die Linke Berlín, entre altres.