Vetllem el Vot Exterior

Primera convocatòria electoral sense pregar el vot a l'exterior. 

Representants de Llista CUP Exterior Eleccions al Congrés 2023

Esperem que el canvi legislatiu permeti a un major nombre de membres de la comunitat catalana a exercir el seu dret a vot arreu del món. Però això no implica que s'hagin superat tots els dèficits democràtics de convocatòries anteriors.

La teva presència als llocs de votació a l'estranger pot tenir molts efectes: dona seguretat i confiança a les persones que desconfien legítimament del sistema de vot exterior, pot ajudar a assegurar que les que exerceixen el vot rebin suport als consolats si hi ha cap problema, pot fer avinent als consolats espanyols que ens prenem aquestes eleccions molt seriosament i que n’estem vigilant la transparència i pot posar de manifest davant del món el nivell de problemes que tenim la comunitat catalana a l'hora de votar des de l'estranger. 

En el context antidemocràtic de les eleccions de 2023 i l’acció en favor de la dreta i l’extrema dreta des de les autoritats judicials i electorals és important que es garanteixin condicions de votació segures pel vot presencial i és important que els i les Representants de llista en siguin garants i facin observar als consolats totes les mesures de protecció necessàries.

També és important, atesa la presència massiva habitual de Representants de les llistes espanyoles (PP, PSOE) reforçades ara amb la presència d’interventors de Vox que visibilitzem que l’esquerra anticapitalista i independentista som també presents a l’exterior i que no els deixarem fer sense resposta.

Plantem Cara!

Assemblea de la CUP Exterior. 
[email protected]

 Si vols fer un cop de mà, fes-no arrivar un un correu electrònic a [email protected]. abans del  proper dimarts 4 de juliol.